lørdag den 10. december 2011

Ole fylder 20 år i dag

Og hvem er så lige Ole?

Ole er søn af Thomas og Susanne, som bor i Flensborg, hvilket alle og enhver véd ligger lige på den anden side af grænsen i Tyskland. Og hvem er så Thomas og Susanne?

Thomas kom for første gang til os i Odder, som et Sydslesvig feriebarn, i 1977. Jeg hentede ham på Skanderborg station, da Thomas ankom med specialtoget fra Flensborg, fyldt med forventningsfulde feriebørn, op til deres mange ferieværter i Danmark. Thomas ankom som den eneste, der skulle af på stationen i Skanderborg. En mut lille dreng, med et manillakort om halsen, så vi kunne læse, at han var vort feriebarn. Thomas muthed bestod i, at han slet ikke anede hvem vi var - hans nye plejeforældre. Det kan man vel næppe fortænke ham i?

Det er igennem årene blevet til mange gode timer sammen med Thomas - som i dag er blevet en voksen mand på 2 meter. Ja, han er ikke bare blevet voksen, han er også blevet gift med Susanne, samt, er den lille familie blevet beriget med 2 sønner - hvor den ældste, Ole, i dag fylder 20 år.

Derfor Thomas og Susanne, et stort tillykke med jeres søn Ole på denne dag :-)

3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Ja ja, tiden går. Jeg var lige 12 år gammel dengang og dog kan jeg, efter næsten 35 år, alligevel huske rigtig meget fra den tid. ;-)

    SvarSlet