søndag den 7. oktober 2012

"Indoor cycling" - igen

Billedet, er vel det man på norsk kalder for "sliten"
Da vi kom ind i sensommermåneden september, begyndte de indendørs aktiviteter igen for alvor i Klemensker Fitness. "Indoor Cycling" - en populær aktivitet i vinterhalvåret, startede lige så langsomt op, hvor de første på holdet var gamle kendinge fra sidst. Hele sommeren, har der været meget lidt fokus på denne gren, af det som Klemensker Fitness kan byde på.

Nu er vi kommet ind i oktober måned, og endnu flere er dukket op på holdene, som nu strækker sig over det meste af ugens dage - og igen, er der rigtig mange "gamle" fra sidste sæson. Dette får mig til at tænke på, om der ikke er et behov for en aktivitet om sommeren - som "Outdoor Cycling" for Klemensker Fitness?

Bornholm Cycle Club, Dansk cyklistforbund på Bornholm og andre klubber på øen, har fællestræning til flere af de motionscykelløb, som sommeren byder på her på øen. Måske er det en idé, at gøre det samme i Klemensker? Jeg har efterhånden erfaret, at flere af deltagerne på "Indoor Cycling" har racercykler, så skulle der ikke være ret langt til, at etablere en fællestræning når foråret starter? Klubben, KIF, er der jo!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar