mandag den 1. oktober 2012

SF formandsvalg er inde i en beskidt fase

I søndags kunne Morgenavisen Jyllands-Posten fortælle, at formandskandidaten Annette Vilhelmsen har stemt blankt, da SF’s landsledelse, i foråret, skulle give SF-ministrene mandat til 2020-planen, skattereformen, førtidspensionsreformen, kontanthjælpsreformen og SF’s linje i den generelle økonomiske politik på fortrolige møder i SF.
 
Partiets politiske ordfører, Jesper Petersen, fordømmer lækket, men kalder i Jyllands-Posten Vilhelmsens holdninger for ”uholdbare”.

For mig at se, som den undrende tilskuer til dette "demokratiske formandsvalg", da jeg nu kan fornemme, at det ser ud til, at Annette Vilhelmsen måske vinder dette formandsvalg - og med den valgkamp vi er vidne til, er der sikkert en del af SF's topfolk, der nok må se sig om efter andre poster (hvis der i det hele taget bliver tale om nogen?) efter formandsvalget. Derfor bliver alle beskidte kneb nu taget i brug - og jeg er ret sikker på, at vi kun har set toppen af isbjerget, inden det endelige valg af formanden den 13. oktober.

Alle de, som peger på Astrid Krag, kæmper nu for deres politiske liv, det bliver mere og mere tydeligt.

Det er også fremme i pressen, i forbindelse med folketingets åbning i morgen den 2. oktober, om Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre, er parat til at slippe SF i regeringssamarbejdet. Også de kan læse skriften på væggen!

For er det egentlig ikke det, ved et valg af Annette Vilhelmsen fortæller, at SF's medlemmer, helst ser SF ude af det regeringssamarbejde?

Det er i hvert fald sådan jeg tolker det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar