torsdag den 15. november 2012

Upolitisk møde for De Blå Baretter?

Den upolitisk forening, De Blå Baretter, annoncerer på deres hjemmeside http://www.blaabaretter.dk/files/manager/nyheder/plakat_cypern%20vs%20%20tyrkiet.pdf vedrørende en temaaften om Cypern under overskriften: Bliv klogere på forholdene mellem Cypern, Tyrkiet og EU. Mødet foregår i aften den 15. november kl. 17. Arrangører er: Europe Direct Odense og Europabevægelsen på Fyn, Europanævnet og Venstres EU-udvalg. Med de arrangører kan man vel ikke direkte påstå, at mødet er upolitisk?

Dette møde foregår bare 1½ uge før et arrangement på den cypriotiske ambassade, hvor Cypern hædrer de danske FN-soldaters indsats på Cypern http://veteran.forsvaret.dk/omos/kontaktkommunikation/nytogpresse/Pages/ReceptionforCypern-veteraner.aspx

Måske ikke den bedste timing for De Blå Baretter at annoncere for omtalte temaaften, da dette heller ikke har været på De Blå Baretters aktivitetskalender?!?

Hvordan kan De Blå Baretter bruge spalteplads til, at annoncere for et politisk møde, når de selv hævder, at de er 100% upolitiske?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar