fredag den 30. november 2012

Vi er fanget i EU

EU vil have mere og mere magt.
Min gode bekendt i Odder, John G. Jacobsen, sendte mig en e-mail i dag, hvor han gjorde rede for sine synspunkter vedrørende det EU vi for tiden befinder os i.

John skriver at han i dag har forfattet en protest imod Barosso! "Jeg blev simpelthen tosset", skriver John videre, "over et overnationalt banktilsyn, som EU skal administrere og bankerne "betale"! - men det bliver jo forbrugerne igen, der kommer til at betale i den sidste ende! Jeg er inderligt imod alle overnationale tiltag og er frustreret over, at det er umuligt at flytte så meget som et komma i den "forening". Jeg har protesteret imod "rejseriet"til Strasbourg, har så opdaget at det er "indskrevet" i "lovene", og, at det ikke kan laves om - med mindre alle 27 lande accepterer det! 1 mio protester imod dyretransporter er afleveret - men intet er sket!?!"

"Udviklingen går den forkerte vej. Den gamle EF-aftalen var et handelsmæssigt samarbejde, men langsom er det blevet et politisk samarbejde, som jeg kan se fører til en overordnet union af en eller anden slags! For fanden, hvor er det deprimerende - og det bliver ikke bedre af, at Helle er "glødende" EU-tilhænger!" - afslutter John sin e-mail af med.

Nu véd jeg, at John er socialdemokrat, så det bliver spændende hvad han stemmer på ved næste valg, for det kan næppe være på Helle Thorning-Schmidt?

Dog giver jeg John ret. Hver gang vi har skulle stemme om en ny traktat, har de nye ændringer "ikke betydet noget" - men mange bække små, laver som bekendt en stor Å, og lige pludselig bliver vi revet med i en rivende flod, hvor en redning er umulig.

Nu er det endda komme så vidt, at vor statsminister bare underskriver en ny traktat - uden vi borgere bliver spurgt til råds, da ændringerne er helt uden betydning! Det kunne jo også være én af forklaringerne på, hvorfor socialdemokratiet går tilbage i meningsmålingerne?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar