lørdag den 15. december 2012

Storsvindleren Stein Bagger

Inden for den sidste uge, har vore myndigheder fundet frem til to konti i udlandet, hvor storsvindleren, Stein Bagger, har gemt nogle af de milioner han svindlede sig til igennem firmaet IT Factory.

Stein Bagger fik en dom på 7 års fængsel i sommeren 2009, samt fradømt retten til at lede firmaer i Danmark. Han havde svindlet for omkring 1000 milioner kroner, men fik en forholdsvis mild dom, da han var behjælpelig med opklaringen - blev der sagt! Stein Bagger fortalte, at der ikke fandtes skjulte formuer, pengene var enten brugt, eller bare forsvundet.

Efter fundet af de nye konti i udlandet, kan den milde dom vel næppe holde, da det helt klart har vist, at Stein Bagger har været fuld af løgn i opklarings arbejdet! Det skal da også lige nævnes, at Stein Bagger har været  på uledsaget udgang fra sit fængselophold!!!

Stein Bagger er ligeledes i fuld gang i et nyt firma, Business Developer og Financial Controller, under dæknavnet Steen Bech.

Det kan kun krænke folks retsfølelse, at en storsvindler, i den grad, kan blæse på sin dom på det groveste - og vel at mærke, tilsyneladende, også får lov til det!

Jeg håber vort retsvæsen får taget denne sag op på ny!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar