tirsdag den 8. januar 2013

Atomaffald til Bornholm - NEJ TAK!

Bornholms Regionskommune (BRK) aflevere en række punkter, der skulle godtgøre, hvorfor Bornholm IKKE skal have atomaffald gravet ned på øen. Så langt så godt!

Derefter pillede Dansk Naturfredningsforening, punkt for punkt, alle de nedskrevne punkter fra hinanden. Intet af det kunne holde i byretten.

BRK, ved Borgmester Winni Grosbøll, tonede frem på TV2 Bornholm, og var stærkt forundret over naturfredningsforeningens udmelding, da hun mente, at det måtte da være i Dansk Naturfredningsforening egen interesse, at vi ikke fik omtalte atomaffald til øen.

Selvfølgelig er det Dansk Naturfredningsforening interesse, at vi ikke får det skidt gravet ned her på øen - det er i ALLES interesse her på Bornholm.

Derfor, Winni Grosbøll, skal alle argumenter være holdbare i denne sag - og det var det Dansk Naturfredningsforening forklarede vedrørende BRK's udspil.

Hvis jeg ikke vidste bedre, kunne jeg godt falde for tanken for, at det udspil, BRK er fremkommet med - ikke er andet end et bestilt arbejde!?! Eller hvad?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar