onsdag den 9. januar 2013

Dom over tre mænd i Odense

Den 21. august 2012 styrtede 60 - 70 personer stormede ind på Odense Universitetshospital, bevæbnet med knive og køller, for at få fat i en person, der var ankommet på skadestuen med skader efter overfald - i forbindelse med en Eid-fest!

Hensigten var, tilsyneladende, at dræbe den sårede person, for, hvorfor skal så mange mennesker ellers møde op med så mange våben. I Frankrig, bliver man dømt for mord, hvis hensigten har været, i forbindelse med en forbrydelse, at dræbe en person - uanset om personen efterfølgende har overlevet et overfald!

Der er tale om personer af udenlandsk herkomst, hvoraf en af de tre sigtede, ikke havde dansk statsborgerskab! I den forbindelse, var der lagt op til, at denne person, kunne risikere at blive udvist af Danmark - efter afsoningen af en dom.

De tre tiltalte, som henholdsvis er 20, 20 og 27 år, var ligeledes også tiltalt for trusler mod personalet på skadestuen på Odense Universitetshospital - og ikke mindst på politiet.

Den 27 årige var endvidere også tiltalt for grove overtrædelser af færdselsloven - efter angrebet på skadestuen på Odense Universitetshospital. Det var den 27 årige, der kunne risikere en udvisningsdom. Men dommen blev på et år og fem måneders fængsel, samt en betinget udvisning med en prøveperiode på to år. De to 20 årige fik hver en dom på ti måneders fængsel.

Den 27 årige kan være glad for, at hans handling ikke var foregået i Australien, for så var han blevet smidt ud af landet for bestandig. Pressen i Australien, havde kun brugt spalteplads på dommen, hvis dommen havde været som i Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar