mandag den 14. januar 2013

DSB er pilråddent

Igennem mange år, har der været økonomiske problemer i DSB, og næsten altid af astronomiske størrelser. De politiske beslutninger omkring DSB, her tænker jeg på de "nye" IC4 toge, har naturligvis heller ikke bidraget til, at de danske journalister helt har undgået, at interessere sig for systemet.

Også sagen med "DSB First" - men mange tabte millioner, har kunnet bidrage til den almindelige underholdning. Nu er det bare, at DSB er eget af staten - altså os alle, så det er penge, der er tabt i den offentlige kasse. Der er derfor ikke noget unaturligt i, at der er en række medier, der har kastet deres blik på DSB's gøren og laden i almindelighed.

En af de journalister, Lars Abild, er vel den journalist, der har den største interne viden om DSB. Lars Abild er freelancejournalist, og har igennem længere tid, været en torn i øjet på DSB. Derfor skulle DSB have hyret et lobbybureau, Waterfront (nej, det er ikke Watergate, men det kan have den samme betydning for ledelsen i DSB, som Watergate i sin tid havde for præsident Nixon).

DSB skulle, ifølge DR, have kontaktet kommunikationsfirmaet Waterfront i slutningen af 2009, med henblik på, at Waterfront skulle ansætte Lars Abild til andre opgaver, så man derfor kunne slippe for journalistens "snagen" i DSB! Til dette formål skulle DSB have betalt Waterfront 5 millioner kroner - vel at mærke 5 millioner kroner af de offentlige midler!

Hvis disse anklager holder vand, så er DSB mere råddent end mange af os almindelige danskere har kunnet forestille os! Så er DSB pilråddent!

Vi har vist ikke ret meget at anklage de sydamerikanske lande for - efterhånden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar