onsdag den 2. januar 2013

SKAT (og vi) er til grin


Jeg har læst i dagspressen, at en stenrig advokat, har snydt SKAT, og dermed os almindelige lovlydige skattebetalere, så det driver.

Advokaten, er den 62 årige stenrige Jeffrey Galmond, som SKAT mener, at have udført en opgave for den russiske it- og teleminister, i forbindelse med handler af teleaktier - og derved har tjent en kæmpeformue. De honorarer Jeffrey Galmond har modtaget i denne forbindelse, mener SKAT er skattepligtige i Danmark. Disse honorarer er aldrig blevet selvangivet!

Dog skulle SKAT have taget arrest i Jeffrey Galmond private fly og en båd, som ligger i Rungsted havn. Det skal da lige nævnes, at Jeffrey Galmond lige nåede at overføre kr. 150 mio til en bank i Schweiz, inden SKAT fik "kontrol" over Jeffrey Galmond's konto i Danske Bank! Skide flot klaret af SKAT - hold da helt kæft!

Jeffrey Galmond nåede ligeledes at sælge sin villa for kr. 12 mio inden SKAT kunne få fingre i disse penge. Så det kører bare!

Helt ærlig, så føler jeg, som borger i Danmark, godt og grundig til grin med SKAT's indsats - eller mere, mangel på samme!

Tark for karfe!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar