torsdag den 7. februar 2013

Hundeloven er til skade for hunden og turismen

En sød schæferhvalp, men - pas på, den kan finde på,
at forsvare sig selv når den bliver voksen
Den meget omtalte sag om schæferhunden Thor, er direkte til skade for turismen i Danmark. Omtalen om en schæferhund, Thor, der forsvarede sig imod en mindre hunds angreb, hvor Thor, som var i den lovpligtige hundesnor, er også nået til Tyskland. Følgerne af Thors forsvar, imod den mindre hund, udgjorde, at Thor blev dømt til aflivning. Det er netop dette, der har fået mange tyske turister til at tænke sig en ekstra gang om, hvor ferien nu skal holdes de næste år.

Her på Bornholm, begynder de tyske turister at komme til øen omkring Påske, og da øen er meget afhængig af turisme, er det med "lidt nervøse" anelser vi ser den tid i møde, da vore tyske turister er kendt for, at tage deres hunde med på ferie.

Her skulle der være noget at tage fat på for vore folkevalgte. For det første, om en hundelov, som direkte er imod en hunds naturlige instinkter, vedrørende om at forsvare sig selv, samt, den selv samme misforstået hundelov, som er til skade for turismen.

Men ingen gider røre en finger!

2 kommentarer:

 1. Hvis du går ind "Tilmeld dig dette website" kan du tilmelde dig som fast læser, så sker det helt automatisk at du er som afsender på en kommentar. Hvis du ikke vil være registreret som fast læser, så underskriv dig med e-mail og navn

  Mvh
  Erik Krog

  SvarSlet
 2. Så mangler vi bare at Fødevareministeren fatter det.....

  For der er mange der godt gider røre en finger....blot ikke Fødevareminister Mette Gjerskov, som "ikke er klar"! Den person som denne lov hører ind under er IKKE KLAR???? (totalt usympatisk og arrogant attitude!!!) Der skal åbenbart et jordskælv eller tab af MANGE arbejdspladser/penge til, før hun blir klar til at *nedlade sig til* at tage sig seriøst af den både groteske og udemokratiske hundelov, som fjerner enhver hundeejers retssikkerhed - dels på grund af politiets ret til at fungere som dømmende instans og dels pga den omvendte bevisbyrde - FORUDEN racediskrimineringen og skambid-paragraffen m.m. Den lov og måden den administreres på sætter hver eneste hundeliv i Danmark på spil - uanset race! Så for hundenes skyld håber jeg at hele den danske turistbranche går nedenom og hjem, HVIS det er DET der skal til før Mette Gjerskov får fingeren ud! Men hvis hun vælger at lade stå til så længe, så håber jeg saftsuseme osse, at den ministerstol braser sammen under hende, inden hun kan gøre mere skade.....At gøre ingenting er osse et valg og kan ofte have store omkostninger for både en selv og andre.....
  Derudover synes jeg at enhver politiker med bare den mindste, lillebitte, mikroskopiske respekt for landets borgere skulle tage at udvise et ansvar ved at være med til at få følelsen af retssikkerhed til at spire igen hos hundeejere.......
  Når jeg læser at 71 uf af Folketingets 179 medlemmer slet ikke var til stede + nogen undlod at stemme, da denne hundelov blev vedtaget, så blir jeg squ sur!!!! Den lovs vedtagelse har dræbt adskillige uskyldige hunde, givet familier sår på sjælen, børn har mistet deres bedste ven, hundeejere har grædt tårer der sikkert kan fylde flere glas end der er i Snapstinget!
  Er sådan set ligeglad med hvem der har stemt ja/nej og hvorfor i 2010 - det kan ikke bruges til noget idag....rød/blå...hip som hap, MEN jeg er bestemt ikke ligeglad med, at man ikke NU (og helst igår) erkender at den lov har fejlet BIG TIME!!! Der har været lig på bordet længe.....mange lig!!! Men når ligene har 4 ben, så tæller det ikke eller hvad??? Skal en hundeejer sætte ild i sig selv eller hvad, før der sker noget, der batter??? Skal vi afskrække hele verdens hundevenner fra at komme hertil ved at tilsvine vort lands image fuldstændigt??? Lige meget hvad der skal til, så skal det nok blive gjort - lavinen er sat igang....men det smarteste ville nok være at vække Mette Gjerskov og få hende til at fatte alvoren og gå igang med den varme kartoffel inden hun brænder sin tunge alt for meget på den!
  OG DET ENESTE RIGTIGE TIL AT STARTE MED VIL VÆRE AT ERKENDE BRØLEREN OG DERFOR STILLE SAMTLIGE IGANGVÆRENDE HUNDESAGER I BERO INDTIL DER ER LAVET EN LOV DER KAN VIRKE EFTER HENSIGTEN.......OG HUNDENE VIL GERNE VÆRE HJEMME HOS DERES FAMILIE MENS DEN LOV LAVES OM!
  - OG I DEN NYE LOV....SÅ TAG LIGE AT GØRE DET LOVLIGT AT VÆRE HUND!

  Jeg vil gerne have historier i fremtiden om levende, glade hunde....og en ny fødevareminister!

  Stella P. Madsen

  SvarSlet