onsdag den 13. februar 2013

Konservativt selvmord?

Lars Barfoed.                        Foto fra fb
Det konservative folkepartis formand, Lars Barfoed, har efter to skilsmisser, på grund af utroskab, ført sit parti en lige vej mod endnu et skridt mod spærregrænsen. Efterhånden skal der nærmest et mirakel til, at redde partiet fra at ryge ud af folketinget ved næste folketingsvalg.

I går læste jeg, at partiets top, slog ring omkring deres formand, dels for at beskytte ham, men også for vise deres sympati for deres formand, uagtet hans skilsmisser.

Når man så véd, at de konservative står som garant for de danske familieværdier, har jeg mere end svært ved at forstå denne beskyttelse. Naturligvis er Lars Barfoed kun et menneske, med helt naturlige drifter - meeeen to skilsmisse pga. utroskab - og den første mens han sad som "Familieminister", den er sgu svær at acceptere. Der må være en grænse - også for en konservativ formand!

Da så Lars Barfoed flyttede fra sin hustru, fik han meget hurtigt en ny bolig på Frederiksberg - en bolig til en enlig person på 114 kvm!?!

Ifølge dagspressen, har lejligheden aldrig været slået op som ledig - end ikke på PrivatBo's hjemmeside, som administrerer den omtalte lejlighed. Et eller andet sted, begynder denne sag at lugte fælt.

Når man så gennemgår ovenstående endnu engang, og sammensætter det med de konservatives meget lave tilslutning, der i lang tid, nærmest har været i frit fald, kan jeg godt forledes til denne tanke, om målet er et kollektivt selvmord (partiets top slår jo ring om deres formand!) - i fuld offentlighed?

For så er de meget tæt på målet i det konservative folkeparti!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar