torsdag den 7. marts 2013

Taler du ikke dansk - så ingen penge!

Så oplevede vi også dette - et parti, der engang proklamerede, at Dansk Folkeparti aldrig blev stuerene - nu tager kontanthjælpen fra indvandrere, bare fordi de ikke kan tale dansk!

Hvis dette forslag var kommet fra Dansk Folkeparti - eller andre partier fra den borgerlige side, havde der rejst sig en storm af protester, samt havde vi set gentagne klip af Poul Nyrup Rasmussens "berømte" udtalelse om, at Dansk Folkeparti aldrig blev stuerene - fulgt op at det ene debatprogram efter det andet. For dette her kunne kun tyde på en ren forfølgelse af landets indvandrere.

Men nu er kravet altså kommet fra Socialdemokraterne - og så er det vel egentligt kun ren socialdemokratisk politik - når det er bedst?

Nu er kravet til indvandrere, at de skal tage en uddannelse og lære dansk. Tja, det er der vel ikke noget at sige til, hvis omtalte skal bidrage til det danske samfund. Men det er måske det, det kniber med for omtalte gruppe?

Da jeg var i Australien i 60'erne, var det et helt almindeligt krav, som ingen stillede spørgsmål til. Her skriver vi nu 2013, før vi har fundet ud af det - altså set fra en "rød regerings" side!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar