fredag den 15. marts 2013

Utroværdige ministre!

Nick Hækkerup i vanskeligheder på TV2
Der går snart ikke en dag, hvor en minister siger ordet "upræcis" i en sammenhæng, hvor det mere præcise ord ville være "løgn", om det ministrene har udtalt sig om!

Jeg har skrevet et tidligere indlæg om forsvarsminister, Nick Hækkerup, hvor jeg bestemt ikke er den eneste, der hævder, at manden fylder os med løgn.

TV2 havde i går en gentagelse af gårdagens interview med Nick Hækkerup, hvor det var direkte pinligt at gense mandens udenomssnak, hvor han hele tiden hævdede, at han havde været "upræcis".

Christine Antorini har svært med tal
Også undervisningsministeren, Christine Antorini (S), har været "upræcis" i sine udtalelser, du hun hævdede, at op til 84 % af alle skolebørn befinder sig i SFO, så derfor var langt de fleste alligevel på skolen dagen lang - så det var bare en forlængelse af de faktiske forhold i den nye skolereform, der lagde op til en skoleuge på 37 timer!!!

Nu er det altså kun de mindste klasser, der har tallet på 84 % vedrørende pladsen på SFO'en. Hvis man samler de lidt større klasser i samme måling, kommer tallet ned på 60 %, og hvis man tager de større klasser med, viser tallet at være omkring 41 % - men slet ikke noget der bare ligner de 84 % som undervisningsministeren diskede op med, i sit forsvar for en 37 timers skoleuge!

Det var DR, der havde indhentet sin dokumentation for denne påstand, hvilket var helt i overensstemmelse med de faktiske forhold. Til dette havde undervisningsministeren kun dette svar - at hun havde været for "upræcis" i sin udmelding.


Debatten

Johanne Schmidt-Nielsen, intet svar fra Bjarne Corydon
Jeg har mistænkt Johanne Schmidt-Nielsen for, at hun skæver til min blog. I programmet på DR2, "Debatten", havde omtalte Johanne Schmidt-Nielsen et spørgsmål til finansminister, Bjarne Corydon, vedrørende valgkampen, hvor socialdemokraterne gik til valg på, at vi alle skulle bidrage til, at få landet på fode igen.

Spørgsmålet var, "hvad er det nu lige vi to - og resten af Folketinget har bidraget med, da jeg mener, at vi i stedet for, har fået skattelettelser?" Spørgsmålet er helt det samme som jeg har skrevet i et tidligere indlæg!

Bjarne Corydon, god til at tale ned til folk
Hvis det er noget Bjarne Corydon er god til, så er det at tale ned til folk, hvilket den unge Johanne fik bemærket. Johanne Schmidt-Nielsen fik aldrig svar på sit spørgsmål, selv om hun gentog det et par gange, men hun fik til gengæld en svada om den store togplan til en hel masse milliarder kroner osv, samt, fik den unge dame senere oplyst, at hun bare var født i 1983, hvor finansministeren var helt fra 1973 - så deeeeet!


Mette Frederiksen og de ledige

Mette Frederiksen - skjuler hun tallene?
Det seneste er beskæftigelsesministeren, Mette Frederiksen, som, ifølge Ekstra Bladet, har holdt tallet for konsekvensen af dagpengereformen skjult i over en måned - da der er tale om rigtig mange ledige der nu mister retten til dagpenge. Helt op til 23.000 mennesker mister retten til dagpenge, hvilket får katastrofale konsekvenser for mange familier i Danmark.

Både Enhedslisten og Dansk Folkeparti, har på denne baggrund kaldt ministeren i samråd.

Hvis denne "kammeratlige samtale" ikke faldet ud til ministerens fordel, kan det i sidste ende koste hende ministertaburetten. Den tidligere kulturminister, Uffe Elbæk, er allerede røget efter en tur i "samrådet"!

Hvordan syntes I selv det går?

(Alle billeder er hentet fra nettet)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar