onsdag den 6. marts 2013

Vinteren går på hæld

Den sidste sne på Krogen
Marts i år er startet flot. Selv om snedriverne stadig er lige syd for Tejn, så går det ret stærkt med snesmeltningen. Her i Tejn er der næsten ingen sne tilbage, og jeg kan se på mine træningsture, at de større driver i områderne omkring Rø og Olsker til Allinge, er meget stærkt på retur.

Men, som bekendt, er der en begrænsning på, hvor højt træerne gror, så der er bebudet vinter igen i weekenden - dog foreløbig kun med frost, men nok til, at hvis man havde tænkt på, at sætte forårsblomsterne ud i kasserne, så skal man nok lige vente "et par timer" endnu!

Forårsvejret har da været medvirkende til, at jeg har været et par ture i haven for, at samle grene op på græsplænen, men også kosten har været i anvendelse på fliserne, da blade og grene fra vinterens blæst, har samlet sig i carporten og i indkørsel, som i takt med sneen smeltede, dukkede frem fra deres skjul.

Egentlig er det jo det vi har længtes efter i mange måneder, og forårssolen har gjort det endnu nemmere at komme i haven.

Vi er også begyndt, at kaste lange blikke på havemøblerne, som har stået godt gemt væk i hytten - meeen, ligesom med forårsblomsterne, skal der nok lige "gå et par timer" endnu, før de kommer frem på terrassen. Dog har døren til hytten stået åben i dag, så der kan blive luftet ud efter den lange vinter.

Døren til hytten er åben efter en lang vinter. Indenfor skimtes havemøblerne, som har stået godt gemt væk for sneen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar