søndag den 14. april 2013

Rød Aalborg på Tasmanien

Erik Rudolf, 68 år - med dansk flag
Sidste sommer havde vi besøg fra Tasmanien. Min gamle rejsekammerat fra mine unge dage, Erik Rudolf, havde sendt sin datter, Katrina, og hendes søn, Liam, til Danmark for at se til familie og venner fra Erik Rudolfs oprindelige hjemland.

Katrine og Liam kom derfor også til Bornholm for at besøge os to gamle i Tejn - samt havde Erik Rudolf også en fætter i Rønne, den nu pensionerede kriminalbetjent, Bent Pedersen.

Så der var flere grunde til at besøge Bornholm - og selvfølgelig også på grund af, at de aldrig havde været her på Bornholm før, og der vil sikkert gå en rum tid, inden en sådan lejlighed igen vil byde sig.

Katrina, Nr. 2 fra højre, havde ikke bare bragt en slags snaps
med sig hjem - så der var nok at tage af.


En af de ting, som vore tasmanske gæster skulle have med sig hjem til Tasmanien, var en Rød Aalborg akvavit - noget som er umuligt at købe på Tasmanien. Og her taler jeg af erfaring, da jeg selv prøvede for 6 år siden at købe en dansk snaps, hvilket kun gav et resultat i en flaske tysk snaps - og det er ikke helt det samme. Så derfor havde Katrina fået en lodret ordre på, at hun skulle have en Rød Aalborg med hjem til Hobart.


Og her er så resultatet af "nydelsen". Det ses tydeligt, at det
ikke er hver dag de gode tasmanere prøver en dansk snaps!

Så en dag vi var en tur i Rønne, købte vi den omtalte flaske snaps. Snapsen skulle bruges til en bestemt lejlighed - Erik Rudolfs 68 års fødselsdag! Og den fødselsdag var i fredags, den 12. april - og i dag har jeg modtaget billeder, hvor familien var samlet i Hobart for at fejre dagen - og selvfølgelig med en snaps i dagens anledning.

På billederne ses tydeligt, at alle, uden undtagelse, "nyder" de sjældne danske dråber fra Aalborg.

Skål og tillykke Erik.

Fotos: Familien Rudolf, Hobart, Tasmanien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar