søndag den 19. maj 2013

MGP til Danmark - og hva' så?

Danmark vandt det europæiske Melodi Grand Prix i går aftes. En mega stor begivenhed, som blev afholdt i Sverige. Herefter overtager Danmark, og dermed DR, værtskabet for MGP 2014.

Nu kan man så spørge sig selv, om DR, som er en statsejet dansk medievirksomhed, som bl.a. formidler nyheder, kultur og musik, også har råd til, at tage denne udfordring på sig, da et sådan arrangement er en ret bekostelig sag.

Det er ikke et helt ukendt problem, at vi for tiden har en økonomisk krise - ikke bare i Danmark, men også globalt. I den sidste tid, har dagpengeemnet været (og er stadig meget aktuelt) et brandvarmt tema i pressen - og ikke mindst i regeringen. Vi har simpelthen ikke råd til, at hjælpe de mange arbejdsløse, der er faldet ud af dagpengesystemet?!?


I dag er det ligeledes kommet frem, at over en tredjedel af de mange millioner vi sender som U-landsbistand, går tabt i korruptionens navn. De mange penge forsvinder bl.a. lige ned i magthavernes store lommer.

Se det har vi råd til i Danmark - at berige magthaverne i U-landene, men vore egne borgere, som uforskyldt er kommet ud i arbejdsløshed, de kan bare sejle deres egen sø!

Men ligesom med vor U-landbistand, får vi sikkert nok også råd til, at afholde næste års MGP, selv om det koster en mindre krig - de penge bliver helt sikkert fundet.

Forståelsen for vore arbejdsløse - og dermed dagpengeproblemet, kan ligge på et meget lille sted!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar