søndag den 5. maj 2013

Trolling Master Bornholm 2013 er slut

Trollingen er slut for denne gang, vi ses igen om et år.    Foto: Erik Krog
I går sluttede Trolling Master Bornholm 2013 - og traditionen tro, sluttede det med, at en svensker fangede den største laks (som jeg skrev, da arrangementet startede, så var svenskerne kommet for at vinde).

Den svenske vinder "gemte" sig bag det danske navn, Richard Nielsen, og han vinderlaks vejede 19,280 kg, så det lykkedes ikke i år at passere de 20 kg.

For det ikke skulle være løgn, så nappede svenskerne også prisen for bedste båd, medens nations konkurrencen tog Danmark sig af, hvilket vist var første gang at det skete i arrangementets historie.

En intern konkurrence mellem TV-manden Peter Tanev og en nordmand (Peter Tanev havde fået et handicap på 6 kg), om at fange den største laks på sidstedagen, vandt Peter Tanev. Nordmanden havde sikkert sagt ja til væddemålet, i den tro, at Peter Tanev ikke ville fange noget, hvilket er normalen for TV- manden. Taberen skulle springe i havnen, men det lod den gæve nordmand sig ikke gå på af, da han smed alt sit tøj, og sprang splitternøgen på hovedet i det meget kolde havnebassin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar