mandag den 3. juni 2013

Afgifterne på øl og vand sættes ned/fjernes - eller hva'?

For at komme den stigende grænsehandel til livs, blev hele afgiften på sodavand fjernet, som led i en aftale mellem regeringen og den samlede borgerlige opposition. Også afgiften på øl blev sat ned i samme aftale, så nu kunne vi se lysere tider i møde - med billigere øl og vand, samt en faldende grænsehandel.

Den almindelige danske borger og sønderjyske købmænd, kan kun være tilfreds med den aftale - nu var der endelig blevet taget fat om nældens rod på den front. Eller var der det?

Bryggerierne har svaret igen med at sætte deres priser op, så det svarer til de nedsatte afgifter, derfor kommer vi forbrugere ikke til at mærke noget som helst. På samme måde var det med fedtafgiften - lige siden fedtafgiften blev taget af bordet, er priserne på mælkeprodukter og kød steget stødt.

Vi forbrugere var atter blevet snydt!

Sidst jeg var på besøg i Sønderjylland, kørte jeg lige med på en indkøbstur til Fleggaard - lige over grænsen. Vi var heldige med at finde en P-plads, for der var rigtig mange på indkøb - og det var danskere allesammen. Folk slæbte af sted med deres store indkøbsvogne, der var toplæsset med øl og vand - så meget, at de havde besvær med at styre vognene.

Den grænsehandel bliver aldrig stoppet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar