onsdag den 3. juli 2013

BRK's budget bliver et afgørende punkt i kommunevalget

Steen Colberg Jensen (V), vil næppe pege på Winni Grosbøll (S), som 
borgmester ved næste valg.                                        Foto: Fra nettet
Det er noget af en chokerende melding, der er kommet vedrørende Bornholms Regionskommunes økonomi. Et beregnet underskud på 70 mio kroner, viser sig måske at være steget til 125 mio kroner? Eller er underskuddet måske større?

Dette skal nok vise sig, at blive et afgørende tema i det kommende kommunevalg.

Hvis det viser sig, at have sin rigtighed i den størrelsesorden, tror jeg næppe, at Steen Colberg Jensen endnu engang vil pege på Winni Grosbøll som Borgmester.

Valget kan blive rigtigt spændende, da vi denne gang skal se bort fra Borgerlisten - og dermed Bjarne Kristiansen, der har valgt at forlade kommunalpolitik, til fordel for en tilværelse på den anden side af vandet.

Vi har før set meget tvivlsomme sammensætninger på tværs af partierne her på Bornholm, hvor sidste valg ikke lod noget tilbage i den retning, da Steen Colberg Jensen (V) pegede på sin socialdemokratiske modstander, Winni Grosbøll, som borgmester - men det var nok mere for, at holde SF ude af indflydelse på det plan?

Som altid, vil det først efter valgresultatet er opgjort, at vi vil se (fornemme), hvad det kan føre med sig, men et godt bud vil være, at formanden for miljø og teknik, Steen Colberg Jensen, vil sætte sig i borgmesterstolen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar