søndag den 21. juli 2013

Dubai og kvinder

Det kan godt være lidt svært at forstå, hvordan vi kan have diplomatiske forbindelser med et land som Dubai, når deres syn på kvinder er så lavt som det er.

Ifølge Dubais lovgivning, er der ligeret mellem kvinder og mænd, men det er umuligt at få øje på, hvordan denne paragraf bliver efterlevet for, at landets ledere, men loven i hånd, kan leve op til dette budskab!

En norsk kvinde bliver voldtaget, hvorefter hun anmelder voldtægten til politiet i Dubai. Derefter bliver hun smidt i fængsel for at have sex udenfor ægteskabet. Politiet kunne end ikke forstå, at hun havde anmeldt det, for hun måtte da have nydt det!

I de arabiske lande er det kvinden der frister manden - seksuelt. Manden, altså den arabiske mand, har slet ingen modstandskraft til at stå imod denne fristelse, så det er alene kvindens skyld, hvis hun bliver voldtaget - og det er uanset om manden begriber sig på en kvinde i deres fuldstændige tillukkede burka. Manden kan være fristet ved at have set en lok af håret - eller endnu værre, måske af underarmen?!? Hold da kæft, det er godt nok for meget!

Dubai må være et slaraffenland for voldtægtsforbrydere, for de gør kun deres ret - ifølge landets love!

Tilbage står den norske kvinde, der er blevet idømt 1 år og 4 måneders fængsel, for at have sex udenfor ægteskabet, samt falsk vidneforklaring, da hun påstod at være voldtaget - hun var jo selv skyld i det!

Jeg håber inderligt på, at den norske kvinde snart bliver frigivet, og kommer hjem til civiliserede forhold i Norge, for hun har været igennem for mange ydmygelser i Dubai.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar