onsdag den 7. august 2013

Lokummerne på Cluny Power Station

Her til højre lå de omtalte lokummer
Da jeg var tilbage på Tasmanien efter 40 år - og genså vor gamle arbejdsplads, Cluny Power Station, så både Erik Rudolf og jeg hen på det sted, hvor vore gamle lokummer dengang havde ligget. "Husker du", sagde vi i munden på hinanden og skrupgrinede.

Dengang i 1967, var der placeret 4 lokummer med en skillevæg imellem. Joh, der var taget hensyn til dette yderst private sted, så man ikke kunne se sidemanden på "tønden".


Men ......., der var ingen døre på lokummet!!!!!!Cluny Power Station, bygget af selskabet HEC

Vi sad fuldstændigt blottet til syn for dem, der kom gående/kørende ude på vejen, og da det var et kraftværk under opførsel, så var der en livlig trafik dengang.

Det tog os kun ganske kort tid, at vænne os til dette lidt mangelfulde "toilet" - og på den anden side sad man der heller ikke for længe.Turbinen i kraftværket, hvor vi havde en del af vort arbejde.
Jeg har aldrig før eller siden været udsat for et lokum uden dør, så måske var disse lokummer på Tasmanien ikke blevet helt færdiglavet, eller også kunne det tænkes, at det var med fuldt overlæg, at døren manglede, så vi ikke opholdt os for længe på dasset?

Det kunne jo også tænkes, at på grund af den megen varme, der er i Australien, at sådan et lokum meget hurtigt kommer til at lugte - så er det måske en fordel ikke at have en dør for?!?

Der var også den fordel, at der ikke var det helt store grafitti på væggene. Jeg kan kun huske, at der var et hul i væggen ned til kraftværket, hvor der var skrevet oven over "Queen's bum here". Ja, englænderne var ikke de mest populære i Australien.

Foto: Erik Krog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar