fredag den 6. september 2013

Er Morten Bødskov bare uvenner med sandheden?

PET's chef anvender "særlige midler" på sin helt egen måde
Hvis "en almindelig borger" (undskyld udtrykket), udfører sort arbejde - eller begår socialt bedrageri, så skal loven nok komme efter dem, men sker der så det samme for dem, der er længere oppe i hierarkiet?

Sagen drejer sig om de betroede midler, som er bevilget af folketinget som særlige midler til løsning af terroropgaver - som i stedet er anvendt til bl.a. afskedsmiddage m.v. i PET eget regi.

PET's chef, Jakob Scharf, "tilstår" at de øremærkede penge fra folketinget - ikke skulle have været brugt, som det der er blevet afsløret af Ekstra Bladet. "Dette er taget til efterretning, og vil ikke blive en gentagelse".

Og så sker der sikkert ikke mere i den sag?!?

Så vi kan roligt konstatere, at der er ret stor forskel på, hvem man er her i Danmark!

Justitsministeren, er han fuld af løgn eller bare svagt begavet?
Ekstra Bladet går så vidt, at de kalder vor justitsminister for svagt begavet, direkte dum eller fuld af løgn! Jeg har før, i et af mine indlæg, kaldt justitsministeren for at være fuld af løgn, så jeg kan nok ikke påstå, at Ekstra bladet strammer den udtalelse.

Justitsministeren siger "Det er kun sket én gang, og PET har ændret praksis". Den udlægning komme "en almindelig borger" ikke ret langt med, hvis man har begået bedrageri imod statskassen".

PET's chef, Jakob Scharf, indrømmer da også, at PET, i alt har afholdt arrangementer for fire (4) chefer, hvor bl.a. afskedsmiddage afholdt i 2009, er betalt af omtalte "særlige midler".

Der foregår noget råddent i staten Danmark - og åbenbart med regeringens velsignelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar