fredag den 4. oktober 2013

Asylsøgere kan blive krænket

En mand, Mathias Friborg Madsen, er blevet frastjålet sin computer - en Mac Book. I computeren er der indstalleret et program "find my iPhone". Programmet er ligeledes indstillet i Mathias Friborg Madsens telefon, så han derved kan finde ud af, hvor hans computer befinder sig.

Mathias Friborg Madsen fandt ud af, at hans stjålne computer befinder sig i Sandholmlejren, hvor mange asylsøgere er placeret. Så der skal ikke det store hovedbrud til, for at opklare tyveriet. Det kræver blot en gennemsøgning af Sandholmlejren.

Men, her står politiet af, da dette vil krænke asylsøgerne i lejren!?! Har politiet det samme problem, hvis det er danske statsborgere, der er i søgelyset med hensyn til stjålne ting - altså tyvekoster, som man véd befinder sig på stedet? Det har jeg aldrig hørt om før!

Og hvad med Mathias Friborg Madsen - han må da i den grad føle sig krænket af politiets opførsel, der slet ikke gider løfte en finger for at få sagen opklaret, selv om de har fået serveret tyvekosternes placering på et sølvfad?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar