lørdag den 12. oktober 2013

Lars Løkke Rasmussen er ren gift for partiet Venstre

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen
Da Lars Løkke Rasmussen var Statsminister, kunne han føre sig frem med privatfly, som det fører med sig som statsoverhoved. Der var ligeledes mange andre ting han kunne tillade sig som Statsminister, bl.a. at holde et "seminar" på Færøerne (hvor Lars Løkke Rasmussens kone er fra), og det har garanteret heller ikke været billigt.

Da de borgerlige var ved at tabe valgkampen til venstrefløjen, skulle alle midler åbenbart tages i brug for at vende valgkampen. Så da skattesagen imod Stephen Kinnock (Helle Thorning-Schmidts mand) tonede frem, "skulle der smedes mens jernet var varmt". Det er det indtryk offentligheden har fået, fra det, der indtil nu er sluppet ud fra Skattesagskommissionen. Dog er der endnu ikke kommet en konklusion fra kommissionen.

Statsministeren er heller ikke billig i drift
Den 11. marts 2013, kunne Ekstra Bladet afsløre, at Statsministeren, Helle Thorning-Schmidt, på hendes besøg på Grønland - med en mellemlanding på Island, havde en omkostning på kr. 786.159,- med chartret fly. Det er vel nogenlunde det, som det har kostet Lars Løkke Rasmussens 13 rejser (ca. kr. 770.000,-), som man i øjeblikket har fokus på.

Jeg er udmærket klar over, at disse to eksempler ikke kan sammenlignes, da det kræver en del mere end en persons rejse, når vi taler om officielle rejser som statsoverhoved - men det sætter alligevel tingene lidt i relief!

Enhedslisten, har en rigtig god sag med deres ældreforslag


Men den måde som Lars Løkke Rasmussen fører sig frem på, hvor hans udtalelser på TV grænser til utroværdighed, gavner ikke ligefrem ham som formand for Venstre og (måske) kommende Statsminister - og det gavner slet ikke det borgerlige Danmark.

Her på det sidste har Enhedslisten en rigtig god sag, med hensyn til deres krav for landets ældre borgere. Dette fokus på "ældrebyrden" samt Lars Løkkes rejsefrås, kan godt vise sig, at få en del vælgere til at skifte side.

Da der er 2 år til et nyt valg, har den borgerlige side af Danmark en klar opgave - at få Venstres formand udskiftet. På samme måde, som dengang Det Radikale Venstre var fødselshjælper, da Socialdemokraternes formand, Svend Auken, blev væltet som formand, kan det sagtens tænkes, at Venstre, denne gang, kunne få brug for lidt hjælp "udefra".

Foto: Erik Krog - og fra nettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar