mandag den 14. oktober 2013

Lars Løkke Rasmussen og han forklaring

Måske får Lars Løkke Rasmussen mere tid på landevejene i nær fremtid?
I går fandt jeg et link på Facebook - et link til Lars Løkke Rasmussens forklaring på hans sidste tids "skærmysler" (for at skrive det meget mildt), som han er ene om at være skyld i!

Derefter kunne jeg på TV 2 NEWS se og høre Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, samt venstres Søren Pind, som var sendt "i byen" for at forsvare deres formand!?!

For det første førsøger Lars Løkke Rasmussen at skrive sig ud af sine fejltagelser, han står ikke engang selv frem - og det næste der sker er, at seancen fortsætter på samme måde i vore medier efter omtalte skrivelse. Den undrende befolkning står tilbage med en følelse af, at "lille Lars fra Græsted" ikke selv tør stå frem for at tage sine velfortjente "øretæver".

Hele den venstre side af Folketinget har lugtet blod, og de går nu udelukkende efter struben på Venstres formand - for sådan er politik. Med den viden Lars Løkke Rasmussen har om politik, kan det undre mig, at han ikke har lært noget som helst i den genre.

Jeg har skrevet det før - Lars Løkke Rasmussen bør gå af som formand for Venstre. Om hvornår dette går op for partiet Venstre, er vel bare et spørgsmål om tid.

Foto: Fra nettet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar