torsdag den 14. november 2013

Lovændring redder Im og hendes mor, men .....

En lovændring i går aftes gør (vedtaget af folketingets partier med undtagelse af Dansk Folkeparti), at Im og hendes mor kan rejse hjem fra Thailand til Åbybro i Jylland.

Men loven gælder "kun", hvor den ene ægtefælle dør - ikke hvor en ægtefælle bliver så syg, at vedkommende ikke kan forsørge sin familie!

Her på Bornholm har vi en lille familie, hvor moderen, til et fælles barn, er fra Taiwan. Faderen er dansk, hvilket deres barn også er - men faderen er så syg, at familien har modtaget kontanthjælp i de sidste to år. Derfor siger udlændingeloven, da man mener, at moderen har størst tilknytning til Taiwan, at de skal rejse tilbage til hendes hjemland, da de ikke kan forsørge sig selv i Danmark.

Faderen, Benny Andersen, vil meget gerne rejse med, da det er kone og datter han nu skal skilles fra, med dansk lov som grundlag. Men lægen fraråder ham at rejse med, da han vil dø af sin sygdom, hvis han rejser til Taiwan. Benny Andersen lider af kronisk sarkoidose, en sygdom der nedbryder immunforsvaret.

I Danmark udviser vi ikke forbrydere, hvis de risikerer en dødsdom i deres hjemland for en forbrydelse de har begået! Men vi har ikke noget imod, at bede/tvinge en dansk statsborger rejse om på den anden side af jorden, selv om lægen siger, at han vil dø af det! Det hænger bare ikke sammen!

Mor og barn skal være ude af Danmark senest i morgen, men på grund af pladsmangel på forbindelsen til Taiwan, er mor og barn allerede i skrivende stund på vej til Taiwan.

Danmark er ved at være et fattigt land, når vi ikke engang har råd til at have medmenneskelighed i vort samfund. Med loven i hånd splitter vi nu far mor og barn - en lille familie på Bornholm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar