søndag den 15. december 2013

Hvem tør stole på en politiker?

Holger K. Nielsen (SF), en fuldblodseuropæer - nu!
Der går næsten ikke én dag uden vore politikere gør sig bemærket - på en eller anden måde. Man kan roligt sige, at de selv sørger for underholdningsværdien på Christiansborg!

Et eller andet sted, må vore skuespillere føle sig ramt på deres levebrød?!?

Det sidste er, hvad den afgående skatteminister (en af de største vendekåber i dansk politik, når det gælder EU), fyrer af i sin afskedssalut til boligejerne - ifølge Ekstra Bladet:
"Hold kæft og betal!"

Hvis Socialistisk Folkeparti (SF) havde siddet i oppositionen til en borgerlig regering - i samme sag, havde deres angreb været af en sådan art, at vi skulle have vore lommetørklæder frem, og tørre vore tårevældede øjne, for at kapere forsvars- og beskytterangrebet - og ikke mindst uretfærdigheden i det overgreb, som regeringen havde udført overfor boligejerne. Men nu er rollerne altså noget helt andet, og så ser vi hvad SF reelt indeholder!

SF vil simpelt hen forhindre de ramte boligejere i, at klage til Landsskatteretten, hvor fire ud af fem sager, ellers er afgjort til boligejernes fordel. Nu er det, at vort land begynder at forme sig til et diktatur - lige så langsomt.

Der var altså en begrundet handling, fra regeringens side, når ejendomsvurderingerne bliver fastholdt endnu et par år "inden man havde helt styr på systemet" - tanken er, at uretfærdigheden nu bare bliver godkendt af regeringen og herefter arkiveret. Ingen vil mere høre på de ramte boligejere.

Hvem sagde, at Danmark er et "retssamfund"?

Foto: Fra nettet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar