lørdag den 4. januar 2014

Im er tilbage i Danmark, men ...

Lille Im og hendes mor er tilbage i Danmark, og hele landet har stået på pinde for at vise begivenheden fra de landede i Kastrup lufthavn og videre til Aalborg lufthavn, hvor det meste af Åbybro tog imod.

Hele formiddagen har vi set de rørende billeder på TV 2 NEWS, hvor journalisterne stillede de samme spørgsmål igen og igen til den hjemvendte lille Im og hendes mor. Det var næsten for meget - men godt, at deres rejse nu er endt godt.


Sagen fra Hasle

Men ...., i alt dette virvar - har vi så helt glemt sagen fra Hasle - her på Bornholm? Her blev en dansk født pige, Emma, sammen med sin mor, sendt til Taiwan. Faderen er dansk, men faderen er så syg, at familien har måttet modtage kontanthjælp i de sidste to år.

Derfor siger udlændingeloven, da man mener, at moderen har størst tilknytning til Taiwan, at de skal rejse tilbage til hendes hjemland, da de ikke kan forsørge sig selv i Danmark - på trods af, at deres fælles barn er født i Danmark!?!

Faderen, Benny Andersen, ville meget gerne rejse med, men lægen frarådede ham at rejse med, da han vil dø af sin sygdom, hvis han rejser til Taiwan. Benny Andersen lider af kronisk sarkoidose, en sygdom der nedbryder immunforsvaret.

Bjarne Laustsen (S)
Det socialdemokratiske folketingsmedlem, Bjarne Laustsen, har været den bærende kraft i "Im-sagen"!

Hvor er egentlig de bornholmske valgte folketingsmedlemmer i "Emma-sagen" henne? Har de overhovedet foretaget sig noget som helst?

Denne sag er tilsyneladende helt glemt, hvorfor?

Foto: Fra nettet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar