lørdag den 15. februar 2014

Hvordan går det med sagen fra Hasle?

I går kunne vi læse, at en tyrkisk pige står til at blive sendt ud af landet, da hun ikke opfylder lovens krav om, at kunne blive i Danmark, selv om hun har høje karakterer i de fag, som der bliver lagt vægt på, når vi i landet vejer for og imod om en borgers vilje til at integrere sig i det danske samfund.

Justitsminister, Karen Hækkerup (S), har lovet at se på den ulykkelige sag, så man hurtigt kan finde en løsning på den tyrkiske piges problem.


Hvad så med sagen fra Hasle?!?

På samme tid, som sagen med lille Im og hendes mor blev sendt til Thailand, opstod sagen fra Hasle. Her blev en dansk født pige, Emma, sammen med sin mor, sendt til Taiwan. Faderen er dansk, men faderen er så syg, at familien har måttet modtage kontanthjælp i de sidste to år.

Derfor siger udlændingeloven, da man mener, at moderen har størst tilknytning til Taiwan, at de skal rejse tilbage til hendes hjemland, da de ikke kan forsørge sig selv i Danmark - på trods af, at deres fælles barn er født i Danmark!?!

Lille Im og hendes mor er tilbage i Åbybro i Danmark, så den sag er endt godt. Lille Emma og hendes mor fra Taiwan, er netop lige landet i Danmark for et par dage siden - men deres sag er langt fra slut, da den endnu er under behandling. Den lille familie, hvor Emma er dansk statsborger, kan være samlet i Hasle i tre måneder, herefter er det tilbage igen til Taiwan i tre måneder, inden de atter kan være samlet i Hasle! Ikke de mest ideelle vilkår for en lille familie.

Karen Hækkerup (S) har lovet at se på den tyrkiske piges sag - ret hurtigt, men hvad med sagen fra Hasle?

Jeg spørger igen - hvor er egentlig de bornholmske valgte folketingsmedlemmer i "Emma-sagen" henne? Har de overhovedet foretaget sig noget som helst?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar