søndag den 16. februar 2014

Lars Løkke Rasmussen som Bambi

Lars Løkke Rasmussen (V), talte han sandt i efteråret 2013?
Det lader til at Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, er kommet godt og grundigt på glatis (ligesom Bambi på den frosne sø), med sine forklaringer omkring sin viden omkring GGGI's rejseregler.

Ifølge Jyllands-Posten, fik Lars Løkke Rasmussen (V) og den øvrige bestyrelse i GGGI, allerede i januar 2013 en direkte opfordring til, at granske rejsereglerne i GGGI. Denne anbefaling kom fra GGGI's finansdirektør på et bestyrelsesmøde - ledet af Lars Løkke Rasmussen!

På omtalte møde kom det også frem, at op til 80% af pengene skulle anvendes udelukkende til rejser?!? - oplyste GGGI's finansdirektør ifølge mødereferatet. Derfor var det afgørende, at der blev taget fat på GGGI's rejsepolitikker og -procedurer! 
Alligevel gik der et halvt år, før Lars Løkke Rasmussen fik ændret disse rejseregler, der også var gældende for ham selv! Rejseregler, der gav Lars Løkke Rasmussen ret til, at rejse på første klasse!

De nye oplysninger står i direkte kontrast til det, Lars Løkke Rasmussen selv oplyste i efteråret 2013, på det  berømte 4 timers pressemøde. Mere og mere tyder på, at også Lars Løkke Rasmussen har et problem med sandheden - eller hukommelsen i sagen?

Det kan efterhånden blive ret svært at være vælger i Danmark, for det ser unægteligt ud til, at "sygdommen", "et problem med sandheden/hukommelsen", er ret udbredt på Christiansborg.

Foto: Fra nettet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar