torsdag den 20. februar 2014

Træfældning - igen igen

De første to træer er fældet i denne omgang, de næste følger
Efter vi flyttede ind her i Tejn, har jeg fældet omkring 60 træer. Nu er der kommet fem træer ekstra på den konto - og endnu fire står og venter på at komme samme vej.

En del vil undre sig over, alle de træer jeg har fældet - i en have? Det må da have været en mindre skov vi har købt dengang? Tjaaa, helt uret har de sikkert ikke, men tilbage står, at vi nu har fået en masse lys ind i haven, samt, har vore genboer fået en langt bedre udsigt ud over Østersøen.

Det varer ikke længe før der er fyldt op herNu mangler vi bare, at vor nabo ud mod havet også fælder nogle af sine gamle høje træer, men det er nok for meget at håbe på! Det ville ikke bare pynte på udsigten mod havet, det ville også pynte på haven, da disse træer er meget gamle og bestemt ikke vedligeholdte.

Måske ryger vore tre kæmpe krisebærtræer også i løbet af foråret, for der skal kun gå et par år til, så vil jeg have problemer med at lægge disse store træer ned, uden det vil gå ud over terrasse eller andre ting i haven. Så her er jeg gået i tænkeboks.

Der står også en klynge større mirabelletræer bagerst i haven. Disse træer har aldrig været vedligeholdt af de tidligere ejere - og de gror alle i hver deres retning, og er bestemt heller ikke til de mindste af slagsen - så ja, motorsaven må nok også i gang her.

Hvis dette så sker, er der heller ikke flere store træer tilbage i haven ... dvs. der er altså lige kæmpeasken, men den er for stor til, at jeg selv fælder den! Men allerede nu er der plads til nye og meget mindre træer - og det kan vi bestemt ikke være helt utilfreds med.

Foto: Erik Krog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar