torsdag den 24. april 2014

Alexandra og apanagen

Grevinde Alexandra
Nu er jeg ikke modstander af kongehuset, men engang imellem strammer de kongelige den lige lovligt meget med hensyn til økonomien, så derfor vil jeg lige sige et par ord om Grevinde Alexandra og Martin Jørgensens store forbrug af lån, for "nogen" skal jo betale det tilbage.


B.T. skriver

B.T. skrev forleden en artikel om Prins Joachims tidligere hustru, Grevinde Alexandra, da der i den sidste tid har været genstand for flere omtaler i dagspressen med hensyn til de store lån Grevinden og hendes mand, Martin Jørgensen, har optaget i det hus, som Prins Joachim forærede sin fraskilte hustru kvit og frit efter skilsmissen.

Senere kunne jeg så læse, at en af undskyldningerne for de store lån var, at det kostede at have tre (3) ejendomme - derfor de store lån!

De to mennesker må da være usandsynlig naive, hvis de tror, at de kan finansiere deres ejendomme med lån, for de lån skal selvfølgelig betales tilbage, men måske tror de, at det klares over finansloven?

Da Grevinde Alexandra blev gift med Martin Jørgensen, blev hun slettet af kongehuset, derfor er det mig en gåde, at omtalte grevinde skal have apanage? Og det er ikke småpenge vi taler om. Kongehuset betaler grevinden årligt 2.1 mio kroner, det er altså også en slags penge - for ikke at lave noget?!? 


2.1 mio kroner er forøvrigt det samme beløb, som alle vore veteraner modtager igennem Kammeratstøtteordningen, vedtaget på finansloven!

Journalist, Trine Villemann, har sin egen forklaring på det store beløb, som grevinden modtaget, da hun er af den opfattelse, at det er et mega stort "hold kæft bolche" for ikke at fortælle, hvad der foregår bag Amalienborgs mure. Måske er Trine Villemann tættere på sandheden end hun aner?

Foto: Fra nettet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar