tirsdag den 22. april 2014

Conni Hedegaard staves da med "eu"

EU-kommissær Conni Hedegaard (K)
Conni Hedegaard (K) har efterhånden været så længe i EU-parlamentet, at hun helt har glemt, hvordan der er i det gamle Danmark. Selv hendes parti (Det konservative folkeparti), har hun helt mistet forbindelsen med, idet hun er af stik modsat mening end sin egen partiformand, Lars Barfod.


Børnechecken

Naturligvis skal der ikke udbetales en børnecheck til børn, der ikke bor i Danmark.

Fordi en EU-borger arbejder i Danmark, overtager Danmark ikke automatisk alle de sociale pligter i den pågældendes hjemland. Hvis hele familien bosatte sig i Danmark, er det en helt anden historie, det må selv Conni Hedegaard da kunne forstå?

Nu henviser samme Conni Hedegaard til, at det har vi forpligtet os til, igennem en EU-afstemning, at udbetale omtalte børnecheck og andre sociale ydelser, når en EU-borger arbejder og betaler skat i danmark. Men hvorfor er så så mange andre EU-lande, der har samme opfattelse som Danmark?

Nu har vi også en statsminister, der har indført sin helt egen model for afstemninger i EU regi, når vi taler om traktatændringer. Statsministeren skriver bare under, helt uden om befolkningen. Det var også regeringen, der indførte den ny forvaltningslov, der reducerer borgerens rettigheder til aktindsigt - en praksis som SKAT også har tænkt sig at anvende!?!

Måske burde både Helle Thorning-Schmidt og Conni Hedegaard stave deres navn med "eu" (forslag Helleu og Conneu), da de er helt ude af trit med resten af Danmark?

Foto: Fra nettet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar