søndag den 13. april 2014

Et spørgsmål fra Dansk Arbejdsgiverforening

Her i Danmark har vi efterhånden rigtig mange Østeuropæere, som med skiftende held har fået sig en indkomst. Når jeg skriver "med skiftende held", er det fordi, der bl.a. lige har været en TV-udsendelse, hvor det blev dokumenteret, at mange af omtalte Østeuropæere har sort arbejde i Danmark, samt en del af dem er direkte involveret i social dumping (social dumping er et begreb, der benyttes for at beskrive praksis, hvor arbejdsgivere benytter sig af billigere arbejdskraft, end hvad der ellers er tilgængelig).

Men det der også har ramt mig for omtalte gruppe i Danmark, er den meget store kriminalitet, der findes blandt østeuropæere.

Jeg ved udmærket godt, at det bestemt ikke er alle østeuropæere, der er kriminelle eller udfører social dumping! Naturligvis ikke. Men den meget negative omtale ligner ikke en tilfældighed!

Vi har også hørt fra rumænere, at vore fængsler i Danmark er den rene idyl, så derfor opfordre rumænere deres landsmænd til, at tage til Danmark for at begå kriminalitet, da dette er pærelet i Danmark. Og skulle de blive taget, så er det det rene svir at sidde bag tremmer her i landet. Så "kombardo"!


Spørgsmålet!

Og nu til spørgsmålet fra Dansk Arbejdsgiverforening - som kan læses lige oven over: "Hvordan ville vi have det med, at de 85.000 danskere, der arbejder i andre lande, blev omtalt på samme måde, som østeuropæere er blevet herhjemme?" Spørger Jørn Neergaard Larsen, direktør i Dansk Arbejdsgiverforening.

Jeg er ikke helt klar over spørgsmålet fra direktør Jørn Neergaard Larsen, men jeg ville have det rigtigt dårligt med, at de 85.000 danskere blev sammenlignet med social dumping, og de mange tusinde østeuropæiske kriminelle vi har her i landet.

Men direktøren mener måske, at der er en sammenligning, siden han bringer det på bane?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar