tirsdag den 1. april 2014

S-borgmestre kan se det, bare ikke S-formanden!

Er Helle Thorning-Schmidt (S) stadig
statsminister når valget udskrives?
Landets socialdemokratiske borgmestre, har på ingen måde det samme syn på børnechecken - og mange andre sociale goder i Danmark, som deres formand, og dermed landets statsminister, Helle Thorning-Schmidt, har.

Vor statsminister ser helst, at vi i Danmark ligger os helt fladt ned for den EU-embedsmand, der har løftet sin pegefinger imod det flertal i Danmark. Dette flertal mener, at børnechecken - med videre, ikke bare er noget, som man automatisk har krav på, lige så snart en anden EU-borger er på lønningslisten i Danmark.

Har denne mand et EU-ønskejob til
Danmarks statsminister?

Krav til statsministeren

Danmarks S-borgmestre stiller derfor med et krav til Helle Thorning-Schmidt (S) om, at hun som landets statsminister, tager kampen op mod EU.

Jeg kan, af og til, godt få det indtryk, at Helle Thorning-Schmidt,  tilsyneladende, har kastet hele sin kærlighed på alt, hvad der står "EU" på.

Denne specielle "kærlighed", skal naturligvis ses i lyset af, at Storbritanniens Premierminister, David Cameron (Labour), har meddelt, at han meget gerne ser, at Helle Thorning-Schmidt indtaget en større post i EU - hvis socialdemokraterne får et godt EU-valg den 25. maj.

Afløser Mette Frederiksen (S) Helle Thorning-
Schmidt på statsministerposten inden næste valg?
Nu tror jeg ikke selv på, at et sådan krav fra S-borgmestrene ligefrem styrker deres parti ved det kommende folketingsvalg, nærmest tværtimod, så statsministeren burde se med stor alvor på det krav, som kommer fra hendes partifæller - som bestemt ikke er hvem som helst.

Men gør hun så noget ved det? Eller trækker David Cameron's "gullerod" mere i statsministeren? Noget kunne tyde på det sidste, da selv landets bookmakere mere tror på, at Helle Thorning-Schmidt - ikke er statsminister, når folketingsvalget udskrives!


Det kommende folketingsvalg

Der er en række spørgsmål, som efterhånden trænger sig på, så uanset hvad der venter vor statsminister af "store poster" i EU, så er der også noget her, der først skal falde på plads - hvis jeg skal forstå engelske David Cameron ret?

Men ....., det næste folketingsvalg trænger sig også på, og selv om jeg mener, at omtalte S-borgmestres krav til deres formand, ikke ligefrem styrker en gentagelse af den nuværende regering ved et kommende valg, så vil det være meget forkert, at give dem "æren" for et eventuelt valgnederlag til den tid.

Denne tvivlsomme ære tilfalder helt og holdent den nuværende statsminister, Helle Thorning-Schmidt.

Foto: Fra nettet    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar