mandag den 12. maj 2014

70 mio er lige til skraldespanden

Knapt er Melodi Gran Prix'et overstået, før alt bliver revet ned i B&W-hallerne, eller sagt med andre ord, så bliver alt det, der kostede 70 mio kroner (hvis vi da har set alle regninger?), som var prisen for ombygningen på Refshaleøen, lige så hurtigt pillet ned igen.

B&W Hallerne kommer tilbage til deres samme udseende som før Grand Prix'et.

Jeg kunne så tilføje, at de 14 mio kroner, som Region Hovedstaden har bidraget med til ombygningen, og som vi her på Bornholm er en del af, er lige til brokkassen!!!

Vi, på Bornholm, er ikke blevet spurgt, om vi ville bidrage, for der bliver bare udbetalt fra kasse ét af Region Hovedstaden. Der er åbenbart ingen grænse for pengestrømmen når det gælder København!! 
Men når det så drejer sig om trafikalt ligestilling, så vi her på øen kan få de samme trafikale vilkår, som det øvrige Danmark har, bliver kassen smækket i. Her er der slet ingen forståelse! 


København - for enhver pris

Det er ikke bare undertegnede, der ikke kan forstå dette vanvid i brug af DR og offentlige midler, for både borgere, politikere, borgmestre, direktører for Bella Center og Boxen i Herning, kan stille sig op i køen af undrende tilskuere til dette pengespild.

Jeg har en opfattelse af, at København, for enhver pris, skulle have dette show - så må resten af Danmark bare betale til festen. Havde det været en privat virksomhed, der havde udført noget, der bare tangerede dette forbrug, var de blevet fyret på gråt papir, samt - var de ligeledes blevet stillet til ansvar for det økonomiske. Men det sker ikke for DR eller i det offentlige regi.

Det er åbenbart helt omkostningsfrit, at fyre sådan en fest af, for ansvarlighed er åbenbart et fremmedord! Resten af året kan vi så forvente endnu flere genudsendelser, for DR har vel brugt hele deres kvote op for resten af året?

En noget dyr sag, "bare for at overgå TV 2"!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar