mandag den 5. maj 2014

Dag ét efter Trolling Master Bornholm

Én pølsevogn tilbage på pladsen
Trolling Master Bornholm er overstået for denne gang. Det har været et helt forrygende arrangement, hvor Tejn har stået på den anden ende. Langt de fleste deltagere har fået yderst positivt indtryk af Bornholm - og navnlig af Tejn.


Rensebordene er tomme - et antiklimaks så det basker


Er det ikke deprimerende at se så tom en havn - dagen efter?
Jeg vil gå så langt at påstå, at de fleste rejser hjem i den tro, at sådan er det nok det meste af tiden her i Tejn - med det ene arrangement efter det andet.

For det er deres oplevelse i de fire dage, de har deltaget i Europas største fiskekonkurrence. Høj sol i alle dagene, en begivenhedsrig fisketur på Østersøen, på TV 2 med fiskeresultater, aftenhygge med vennerne om aftenen på havnekajen - og mange andre minder at tage med hjem fra Bornholm -

- for det er sådan Tejn er - fire dage om året!!!!


Langt de fleste både er væk, kun nogle enkelte er tilbage
Nu står vi tilbage, os som bor i Tejn, og tænker på, hvordan ændrer vi vor by, så det ikke bare er fire dage om året, vi lever. For selvfølgelig kan vi gøre det bedre. Vi må samle alle vore kreative kræfter for at komme videre - og ikke mindst, vi skal også gøre noget aktivt ved det, så det ikke bare bliver ved snakken!

Tejn i dag. Det mest sindsoprivende er et
billede af Jeppe Kofod 
Når jeg i dag cykler gennem havnen, er det meget deprimerende at se den ret tomme havn. Næsten alle er væk, kun nogle enkelte trollingbåde er tilbage - og de er på land. Alt foran værftshallen er væk, kun en enkelt pølsevogn er tilbage på pladsen. Det er meget underligt at tænke på, at for mindre end ét døgn siden, var der et mylder af liv - lige hér.

Derfor tænker jeg på, at det kan ikke være rigtigt, at tilstanden i Tejn skal være sådan - ja, for den sags skyld, mange andre steder på Bornholm.

På vej tilbage til hjemmet på Krogen, ser jeg et billede af Jeppe Kofod (S), som er socialdemokraternes spidskandidat til EU-parlamentet. Det er nok det mest "vilde" man kan opleve i Tejn, her dagen efter Trolling. Det MÅ vi da kunne gøre bedre?

For vi bor jo på en ferieø, så der skulle da for pok... være muligheder?

Foto: Erik Krog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar