torsdag den 29. maj 2014

Post Cup - en succes på Bornholm

Da jeg mødte op i søndags som hjælper til Post Cup (Gudhjem Bjergløb), havde jeg en hel klar fornemmelse af, at intet måtte gå galt i dette løb. Bornholms cykelsport, ledelse og hjælpere m.v. var oppe til eksamen - hverken mere eller mindre.

I går fik vi en tilbagemelding fra styregruppen:

Jeg vil hermed godt takke dig for din store hjælp til afviklingen af Gudhjem Bjergløb og anden afdeling af Post Cup 2014. 

Vi i styregruppen havde sat os for at afvikle landets mest sikre cykelløb, nok et noget højt mål, men det lykkedes jo til punkt og prikke. Det har du som hjælper taget en stor andel i.

I Gudhjem Bjergløb deltod 470 ryttere og i Post Cuppen 115 ryttere samt en herlig masse tilskuere. Det blev en helt fantastisk dag, begge cykelløb blev afviklet uden uheld og det hele kulminerede med at Magnus Cort kørte først over målstregen i Post Cuppen samt Emil Toudal blev en flot nummer tre i motionsløbet.

Du har været med til at give alle der så og deltog i cykelløbene en uforglemmelig dag.

Vi har sammen skabt en event som er til gavn for hele Bornholm, cykelsporten og ikke mindst Gudhjem by. Deltagerne og deres familier har set hvad vi på Bornholm kan præstere og fået en fornemmelse af vores unikke ø. Vi kan håbe på at mange vil komme igen, måske nogle endda begynder at tænke på at flytte til Bornholm.

Når turister ligger penge til overnatning, forlystelser og mad, så vil disse steder jo bruge nogle af indtjeningen på vedligehold, indkøb, nytænkning og bum så kører hjulene i den rigtige retning til gavn for hele Bornholm.

Vi har fået og får stadig mange roser for planlægningen og afviklingen af begge cykelløb.

Politikommisær Jan Egelund sagde til beredskabsmødet at det er utroligt flot og sikkert planlagt, noget af det bedste som han har været med til.

Sportsdirektør i Danmarks Cykelunion Lars Bonde sagde efter Post Cuppen, at han på det kraftigste vil anbefale at der køres flere store cykelløb på Bornholm. Vi har vist for hele cykelsporten i Danmark, at selv om at vi er en lille ø, så kan vi godt stå for sådanne store cykelarrangementer.

Jurypræsident og chefkommisær fra Danmarks Cykel Union Jan Kreutzfeldt skriver i hans evaluering:

“Et fantastisk arrangement som der ikke er noget at sætte en finger på. Arrangementet var et DM/Post Danmark værdigt og folkene bag er meget dedikerede på deres opgaver. Ruten var helt ensrettet og den lille rude fuldstændigt lukket af for trafik. Der var sågar malet forgængerovergange der hvor tilskuerne kunne/måtte krydse ruten, simpelt hen en rigtig god oplevelse som var bakket op af Politiet, så alt kørte uden problemer. Fantastisk løb. Fantastiske rammer. Virkelig dedikerede arrangører samt folkene omkring dem. Arrangementet var så flot at det kunne have været en DM eller etappe i Post Danmark Rundt værdigt. Der er ikke noget at sætte en finger på”.

Det er lidt svært at kapere al den ros, men sikkert er det - at efter mange  mange timers planlægning er alle med til at gennemfører sådanne et helt igennemt fantastisk arrangement og cykel event.

Hvis vi skal lave noget lignende næste år, vil jeg da håbe, at vi igen må kontakte dig for at spørge om du vil give en hånd med.

Jeg vil meget gerne have kritik af din opgave eller oplevelser på dagen, du kan enten maile dem til mig eller ringe.

Sluttelig vil jeg igen på vegne af Bornholms Cycle Club, sige dig mange tak for din store hjælp og ansvarsbevidsthed.

Med venlig hilsen
Ole Karpf


Bornholm bestod :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar