onsdag den 18. juni 2014

Er hvide og kristne udsat for diskriminering?

Artiklen i JyllandsPosten
I en artikel i JyllandsPosten bliver der skrevet om en diskriminering/forfølgelse af kristne i bl.a. Irak, hvor der nærmest er tale om udradering af mennesker, der har en tilknytning til den kristne tro.

Problemerne er bestemt ikke mindre på vore asylcentre, hvor kristne, efter deres konvertering til kristendommen, bliver forfulgt af muslimer, der direkte truer de kristne med deres familie, som stadig befinder sig tilbage i hjemlandet.


Artiklen fortsat
Forfulgte kristne til Bornholm

Her på Bornholm, - ja, faktisk ikke så langt fra hvor vi bor, har vi haft kristne irakere, som var flygtet fra deres hjemland på grund af deres tro. Disse mennesker flygtede dengang via Syrien, hvor familien blev adskilt i flere år. Faderen til familien kom til Danmark og fik resten af familien til Bornholm.

Den ældre generation af familien var flygtet til Sverige, og havde fået opholdstilladelse der. Derfor forsøgte den del af familien, som var kommet til Danmark, at rejse til Sverige, men da de ikke havde de nødvendige papirer for at bosætte sig i Sverige, blev de sendt retur til Danmark.

Vi kan slet ikke sætte os ind i, hvad den familie har gennemgået af lidelser.Danskere er udsat for diskriminering

Her i landet er det naturligvis forbudt at diskriminere af enhver art, hvilket jeg helt kan tilslutte mig. Så derfor risikerer man en sag på halsen, hvis man kommer med nedsættende udtalelser om f.eks. personers hudfarve og religion.

Men sker der så det samme som f.eks. for invandrerbander, der sviner etniske danskere til for deres hudfarve og religion? Indtil nu har jeg ikke hørt/læst om sådanne sager. I så fald, er de sager ikke levnet ret meget spalteplads!

1 kommentar:

  1. Det er en rigtig god artikel du har sat sammen,men for pokker hvorfor sker der ikke noget? Politiet vil/kan ikke tage sig af det! det må være det sociale område,der kan starte med at "skære"i kontanthjælp og anden offentlig understøttelse.Det er underligt at muslimer har en så lav "tolerancetærskel"-og iøvrigt hvad vil de i dette land,med så"anderledes"skikke og sæder!

    SvarSlet