fredag den 11. juli 2014

Hører en bager til på en sidegade?

Dan Jørgensen (S) har vist misforstået sin opgave
Det seneste udspil fra vor socialdemokratiske ledet regering er, at man nu vil lovgive om, hvor slik og sodavand skal stå i vore supermarked - hvis ikke der sker en ændring i opstillingen for disse varer, som næsten altid er meget tæt på kassen.

For et par dage siden skrev jeg om "Forbuds Danmark", og søreme om ikke der nu bliver taget tiltag til, at stramme op igen med nye forbud.

Det er Fødevareminister, Dan Jørgensen (S), der er ude med en kritik om, at vore supermarked gør for meget ud af at sælge usunde varer til forbrugerne?!?

Vore butikker lever altså af at sælge, og det skal en regering ikke blande sig i, hvis der er tale om lovlige varer - men det er måske det, som fødevareministeren vil gøre ulovligt?


Forbydes bagerens brød så?

Der har også været tale om at gemme øl og spiritus væk - på samme måde som tobakken. Det næste bliver vel bageren, der kun må holde til i mørke sidegader uden lys og stærkt begrænset åbningstider? Et hvedebrød bliver omdannet til glukose når det ender i maven, hvis det så ikke bliver brændt af, i en eller anden form for motion, sætter det sig som fedt.

Altså - et franskbrød feder! Så må der være al mulig grund til at forbyde bageren - eller hvad?

Nu må det sgu holde op med det formynderi!

Foto: Fra nettet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar