søndag den 20. juli 2014

"Tidende" og samarbejde

I mange år har vi haft en plejesøn, Thomas, syd for grænsen - i Flensborg, for at være helt præsis! Da vi flyttede til Bornholm, fik vi en henvendelse fra ham, idet han søgte efter et samarbejde med Bornholms Tidende, og da vor plejesøn er ansat på Flensborg Avis, var det en helt naturlig henvendelse.

På det tidspunkt arbejde vor datter, Randi, stadig som grafiker på "Tidende", så vi lod henvendelsen gå videre gennem hende. Henvendelsen om samarbejdet gik på annonceudveksling mellem Bornholm og Sydslesvig, hvilket kunne/måtte blive til fordel for Bornholm, da der er en del tyske turister, der besøger Bornholm i deres ferier.


Tak, men nej tak!

Men "Tidende" var slet ikke interesseret i et sådan samarbejde, og som jeg har forstået det, var der ingen forklaring på det negative svar. "Tidende" var bare ikke interesseret!

Som Bornholms eneste Avis, må "Tidende" have et medansvar for turistudviklingen på øen, og en total afvisning af et annoncesamarbejde med Sydslesvig/Tyskland gennem Flensborg Avis, er bestemt ikke noget der udvikler vor turistindustri på Bornholm!

Siden er der sket meget på ledelsesplan på avisen, så hvis nogen på "Tidende" skulle læse dette indlæg - og har en anden mening, genskaber jeg gerne kontakten til rette vedkommende på Flensborg Avis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar