torsdag den 11. september 2014

Kommuner vil spare julen væk for de ældre

Igen og igen hører og læser vi om, at der bliver sparet på de ældre. Hver gang, der er et nyt projekt på tapetet, hører vi samtidig, at der er nedskæringer for pensionisterne!?! Det næste bliver vel, at man helt afliver de ældre, for at få budgettet til at hænge sammen. Hvorfor holde liv i den gruppe mennesker, som i bund og grund bare er en ældrebyrde?

Det kan lyde lidt hårdt at beskrive situationen sådan, men er jeg ikke ved at være ret tæt på sandheden?

Nu vil flere kommuner spare julen væk på deres plejecentre!?! Ja, du læste rigtigt. Spare julen væk på plejecentrene!! 
ALLE ældre ser frem til julens lyspunkt - og nu er der planer om, at julen skal spares væk. Bare at tænke den tanke burde være kriminel!

Skal de ældre virkelig straffes for, at deres kommune har haft så elendige politiske ledere, at økonomien ikke tillader julens basale glæder for de mennesker, der gennem et helt liv, har været med til at bygge vort velfærdssamfund op?


Bænk til en million!

I Jyllandsposten kan man læse, at i København, på Islands Brygge, er der en bænk, som kommunen har brugt 1 million på at gøre interaktiv, men det virker slet ikke! Jeg kunne godt kopiere selve regnstykket for den million, som er anvendt til projektet, men den sag kan du læse om i Jyllandsposten.

Når nu vi er ved det store uforklarlige pengeforbrug, så har samme kommune lige anvendt 38 millioner på en cykelbro, som har hentet stor anerkendelse fra udlandet.

Okay, har man så i samme forbindelse fortalt udlandet om, at julen kan blive strøget for de ældre i flere kommuner, for det er der ikke råd til? I mellemtiden stiger skatten stødt i Danmark, - verdens mest skatteplagede land!

Det hænger bare ikke sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar