fredag den 5. september 2014

Religionsfriheden i Danmark

Det der foregår i det nordlige Irak, er så forfærdeligt, at det slet ikke kan beskrives. De, der står bag dette forfærdelige vanvid, er Islamisk Stat (IS), en organisation der slår alt i grusomheder, som et ondt menneske har kunnet finde på i nyere tid - og det siger en del.


IS og Hizb ut-Tahrir

Tilsyneladende har IS en loyal støtte i organisationen Hizb ut-Tahrir Skandinavien, for det er ikke småting vi skal høre fra den kant af giftigheder. Danmark har sendt et Herculesfly ned til det nordlige Irak med nødhjælp, for at bremse den humanitære katastrofe, hvilket må siges at være i sidste sekund.

En talsmand for Hizb ut-Tahrir, Junes Kock, udtaler i den forbindelse til de nødstedte: "Lad være med at tro på deres løgne og bedrag. Vi har selv været vidne til, at helt basale ting i islam bliver angrebet. De kommer ikke med hjælp. De kommer med elendighed, der er det eneste, de nogensinde vil komme med! Det er løgn og manipulation, når Danmark siger, at de ikke skal i krig men hjælpe civilbefolkningen. Sender man våben og soldater - så er man i krig!" 
Junes Kock har boet hele sig liv i Danmark, men det forhindre ikke manden i, at forbande "sit eget land". Ifølge Junes Kock er det eneste, der kan sikre muslimerne imod dette kaos, er en genetablering af kalifatet, som Allah har lovet vil skabe sikkerhed og stabilitet for alle muslimer.

Det Junes Kock IKKE siger er, at det er Islamisk Stat, der selv har skabt disse tilstande i det nordlige Irak, ved koldblodigt - at myrde ubevæbnede og uskyldige mennesker, der ikke støtter Islamisk Stat!


Religionsfrihed?

Når man læser hele denne smøre af et direkte angreb på Danmark, er vi nødt til at have religionsfriheden under revidering. For som det er i dag, er situationen en helt anden, end dengang vi vedtog religionsfriheden i Danmark

- vi kan ikke blive ved med, at være så tossegode af os!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar