mandag den 15. september 2014

Sharia politi i Danmark?

I Tyskland kan man komme ud for et "Sharia politi" - ja, du læste rigtigt, et "Sharia politi"!!!

For at få det helt på plads, så er det såkaldte "Sharia politi" ikke lovligt i Tyskland, men alligevel forekommer det i flere tyske byer, skriver den "Den Korte Avis". Det parralle samfund er under fuld udvikling i Europa.

I Tyskland fører "Sharia politiet" sig frem i orange veste, med påskriften Sharia police på ryggen, hvor de bl.a. har patruljeret i Wuppertals gader. De antaster folk på gaden og påtaler deres adfærd - hvis de opfatter adfærden som uislaminsk. Men her stopper patruljeringen ikke, da den fortsætter på værtshuse m.v., hvor de advarer værtshusejerne om at servere spiritus - og spille musik!?!

Nu er det, som skrevet, ikke lovligt ifølge tysk lov, at have et sådan "politi" rendende, så omtalte personer er bl.a. tiltalt for at bære ulovlige uniformer - men så fortsætter de bare deres "politiarbejde" i andre tyske byer uden uniformer!


Kan det foregå i Danmark?

Kan man forestille sig, at en lignende situation vil kunne foregå i Danmark? Og hvis den gjorde, hvad ville vor politikere stille op for at løse problemet? Og kunne man tænke sig i den forbindelse, at foreningsloven og religionsfrihenden kunne komme under en form revision?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar