fredag den 12. september 2014

Svenske politikere og racisme

For en del år siden, blev nogle svenske politikere taget med bukser nede i racismespørgsmålet. Der havde været et vælgermøde, hvor Dansk Folkeparti blev brugt som et slemt eksempel på racisme i Danmark, hvilket man slet ikke kunne forstille sig i Sverige. De danske politikere fik ikke for lidt på det vælgermøde.

Efter mødet, gik politikerne ind i teltet, som var rejst i forbindelse med valget - og her udspandt der sig en helt anden samtale imellem politikerne. Danskerne har jo ret, hørte man flere gange i samtalerne - for nogen havde glemt at slukke for mikrofonerne.

Der var, i den forbindelse, at et par svenske politikere fik deres politiske karriere afkortet ret hurtigt, for det måtte jo ikke være sådan!


En ny sag i Sverige

Siden er der kommet en hel del flere flygtninge til i Sverige. Flygtninge, som svenskerne mener koster kassen i Sverige, og det er bestemt ikke alle, der bifalder dette. Og igen er situationen op til et svensk valg, hvor der kommer nogle knotne ord i forbindelse med "nysvenskerne".

Det er bl.a. somalierne, der må holde for i den forbindelse. Disse mennesker bliver beskyldt for at være arbejdssky, men de forstår at malke det svenske system, bliver der sagt!

Migrationsverket  (Den Svenske Udlændingestyrelse) skal sortere i dem, der søger opholdstilladelse, og det er den "sortering svenskerne er utilfreds med. Så udtalelser som, "at en masse bærme slipper igennem til Sverige" - "og de bør sendes tilbage, hvor de kom fra", er noget af det, der bliver hørt!

Når alt kommer til alt, ligner Danmark og Sverige nok
hinanden mere end svenskerne vil være ved.
Udadtil vil svenskerne betragtes som et meget humant og politisk korrekt samfund, men virkeligheden siger noget helt andet - både for politikere og den svenske vælger.


Mennesker i nød

Vi skal altid hjælpe mennesker i nød, det må der aldrig herske tvivl om. Når vor medmenneskelighed så bliver misbrugt af "falske flygtninge", der bare udnytter vor system i Norden, skal vi sige fra. Og det er vel her, at sorteringen kommer ind i billedet?

Foto: Fra nettet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar