mandag den 17. november 2014

Nej tak til e-post?

Den 1. november 2014 var det skæringsdagen for, at det offentlige sender al deres post digital til borgerne. Alle borgere har dermed pligt til at have anskaffet sig en computer, så det offentlige kan spare udprintning, kuvertering, porto og afsendelse af post til borgerne.

Dermed sparet stat og kommunerne en stor økonomisk post i deres budget, men samtidig pålægger de en stor økonomisk post til mange pensionister til køb af computer, printer, internet m.v., samt at disse medborgere skal sætte sig ind i en verden, som de aldrig har haft nogen interesse i. Og indlæringsevnen, i den alder, er ikke altid hvad den har været - ligegyldig hvor mange gange det bliver gentaget!


Ingen "Nej tak til e-post"

Borgerne får ikke engang mulighed for at "takke nej til tilbuddet" - med mindre man nærmest er dement. Det er et diktat, som er givet af et demokrotisk styre. Og når man så tænker på alle de artikler, vi bliver fodret med til dagligt om hackerangreb, - eller nu har det offentlige "kommet til" at slippe flere tusinde cpr-numre ud i æteren, så forstår jeg godt de mange nervøse ældre medborgere, der nu skal føre sig frem på nettet.

Det burde være frivilligt at tilmelde sig e-post i et demokratisk land!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar