onsdag den 17. december 2014

Damelandsholdet i håndbold

Af og til spiller vore kvinder ret spændende håndbold, men nogle gange lidt for spændende.

Hvis vi skulle gå efter resultatet af den sidste Golden League turnering, som afsluttede umiddelbart inden Europamesterskaberne i Ungarn startede, var Danmark klar favorit til at vinde Europamesterskabet, sagde vore evige rivaler i Norge, da danskerne gjorde rent bord i Norge.


Kampene i Ungarn

Så da vi kom til den indledende runde under Europamesterskabet, kunne vore damer slet ikke leve op til resultatet af turneringen i Norge, da de kun fik et enkelt point med i mellemrunden. Dette gav et noget uventet pres på pigerne, som nu skulle vinde alle deres kampe for at gå videre i turneringen - hvis altså Norge også gjorde det.

Indtil nu, har pigerne kunne leve op til dette krav, hvor de kun er et enkelt point fra videre deltagelse, for Norge har helt levet op til vore forhåbninger. Der-ud-over har enkelte andre kampe gjort, at Danmark nu kun behøvet det omtalte enkelte point i aftenens kamp mod Spanien. Men på tabskontoen, mht. spillerskader, ser det slet ikke for godt ud.

Så, endnu engang, skal vi se en spændende kamp i aften - og måske, igen, lidt for spændende, for Spanien har vist et ret stærkt hold!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar