torsdag den 11. december 2014

Søren Pape's afskedsreception til en lille kvart million kroner

En ting må man lade Søren Pape Poulsen (K), det der med at spise på kommunens regning, er han ret god til - den ros skal han alligevel have.

Sidste år betalte Viborg kommune i alt kr. 1.330,- for en tre retters kromiddag incl rød- og hvidvin for Søren Pape Poulsen og dennes kæreste, Josue Medina Vazquez. Tænk engang, at invitere sin kæreste ud og spise - på kommunens regning?!?


Dyr afskedsreception

Nu er der tale om en afskedsreception for Søren Pape's afsked som borgmester i Viborg, da han jo som bekendt blev valgt som de konservatives formand. Der var mad til 500 gæster, 124 flasker vin i det lokale musikhus, Tinghallen. Dertil var der sågar hyret en videofotograf, som filmede hele begivenheden med skåltaler - og ikke mindst, et minde om/til de mange gæster.

Hele regningen beløb sig til 241.528 kroner - eller seks gange dyrere end den slags seancer plejer at koste. Om Søren Pape også benyttede denne lejlighed til at håne de arbejdsløse med ord som, "Får de da ikke noget at spise?" melder historien ikke noget om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar