lørdag den 16. maj 2015

Vor plejesøn har sølvbryllup

Thoma og Susanne
I 1977 fik vi en sydslesvigsk feriedreng i hjemmet. Drengens navn er Thomas - og han bliver snart 50 år, og ikke nok med det, den 1. juni kan han fejre sølvbryllup med sin kone Susanne.

Vi har af og til besøgt dem i Flensborg, hvor Thomas og Susanne nu er flyttet ind i en helt ny lejlighed, i et nybyggeri i bydelen Sandberg, som ligger næsten midt i Flensborg.

Lige siden vi fik Thomas som feriedreng, har vi haft forbindelse til ham, så det har altid været en glæde at besøge den senere familie i Flensborg, hvor ægteparret i dag har to voksne sønner.


Skanderborg station

Jeg må dog indrømme, at der er meget stor forskel på den lille dreng, der dengang havde et manilamærke hængende på brystet - med mit navn på, og som blev sat af på Skanderborg station i 1977, til den mand, der i dag leder annonceafdelingen på Flensborg Avis.

Vi to gamle i Tejn på Bornholm, sender jer de kærligste hilsner og et stort tillykke med sølvbrylluppet den 1. juni i Flensborg.

Foto: Erik Krog

2 kommentarer:

 1. Kære plejeforældre, rigtig mange tak for dette flotte indlæg til vores sølvbryllup - Erik, du har jo virkelig fundet det bedste billede frem. :-)

  Vi vil her gerne sige mange tak for jeres besøg i fredags - det var en stor fornøjelse at se jer i vores ny lejlighed. Også en stor hilsen af Sanne's mor, Helma.

  Nyd nu de resterende dage i Bevtoft, hils omkring jer og kom godt hjem til Bornholm igen.

  Kærlige hilsener fra Sydslesvig sender Thomas, Sanne, Ole med Marike og Per samt Momo.

  SvarSlet
 2. Kære Thomas og Susanne!

  Tak for en meget hyggelig eftermiddag i Flensborg. Vi to gamle holder meget af jer, og håber på, at I engang tager jer sammen til en tur til Bornholm.

  Hils mange gange fra os i Flensborg - også en hilsen til Momo.

  Kærligst Birthe og Erik

  SvarSlet